Behandlinger

Book en tid


BehandlingerTilbud


TILBUD - Silkpeel Luksus Diamantslibning (45 min.)
NORMALPRIS 799,- Denne luksus behandling kombinerer silkpeelingens effektivitet med skøn velvære, som giver dig en velfortjent hverdagspause. Silkpeel er en mild slibning af overhuden, som udføres med fine diamanter. Allerede efter første behandling, vil du opnå synlige resultater. Samtidig tilføres huden et aktivt koncentreret produkt. På den måde kan man arbejde med hudproblemer, såsom: - Ar efter akne - Fedtet Hud - Eksem/udslæt - Linjer/rynker - Solskader og Pigmentforandringer - Rosacea og Psoriasis Behandlingen afsluttes med Beauty Angel Lys samt afsluttende hudpleje. Behandlingen tager 45 min.
599,-

TILBUD - Farvning af bryn og vipper inkl. retning af bryn + 15 min. Beauty Angel Lys (45 min.)
Normalpris 449,- Få shinet dine vipper og bryn samt nyd 15 minutter under det magiske lys
350,-

Special Behandlinger


Self Care (15 min.)
Oplev lysets magi. 15 min på briksen, hvor det handler om at du skal slappe af og opleve hvordan lyset føles på huden. Perfekt til dig, som trænger til et afbræk i hverdagen. Eller til at følge op på et endt kurforløb.
249,-

Selfcare inkl. maske (15 min.)
448,-

Silkpeel Diamantslibning (35 min.)
Silkpeel er en mild slibning af overhuden, som udføres med fine diamanter. Allerede efter første behandling, vil du opnå synlige resultater. Samtidig tilføres huden et aktivt koncentreret produkt. På den måde kan man arbejde med hudproblemer, såsom; - Aktiv Akne - Ar efter akne - Fedtet Hud - Eksem/udslæt - Linjer/rynker - Solskader og Pigmentforandringer - Rosacea og Psoriasis Behandlingen tager 35 min.
699,-

Carbon Peeling (45 min.)
Det er til dig der ønsker at reducere rynker og linjer, samt til dig der har forstørrede porer. Det er en behandling, hvor du mærker den opstrammende effekt på huden, og kort efter behandlingen kan du se effekten heraf. Carbon Peeling er en peeling med aktivt kul men som også indeholder frugtsyre, lakrids og ingefær, virker anti-inflammatorisk og trænger hurtigt dybt ned i huden, stimulerer celledelingen og mindsker fugttabet. Efter bare 30 minutter vil huden synes og føles friskere, yngre, mere ensartet og med fornyet glød og vitalitet. Behandlingen er skånsom og helt ufarlig, og huden efterlades ikke ekstra sårbar som ved f.eks. en kemisk peeling. En helt igennem unik behandling hvor du kan opnå resultater der ellers kun opnås efter behandling med apparater! Behandlingen består af afrens af huden, hudanalyse, Carbon peeling, Beauty Angel Lys, afsluttende serum. Det er vigtigt at du ikke tilfører andre produkter eller make up på huden, 12 timer efter behandlingen. Hvis du skal opnå den optimale effekt.
699,-

Ansigtsbehandlinger


Selvforkælelse (60 min.)
Farve af bryn og vipper inkl. retning af bryn og vipper. Afrensning af huden, peeling, ansigtsmassage, nakke/skulder massage, hovedbundsmassage, 15. Min Beauty Angel lys, samt afsluttende pleje af huden.
499,-

Hudanalyse (15 min.)
Til dig som er i tvivl om, hvad det er din hud har brug for. Så kigger jeg på din hud, og vejleder dig i hjemmepleje med produkter, samt anbefaler hvilken ansigtsbehandling der passer til dig.

Quick Behandling (45 min.)
Specielt til dig som ny kunde, eller dig der ønsker en kort behandling, hvor din hud bliver renset, peelet og genopbyggget. God til uren hud, rødme, tør hud, teenagere, mænd eller som vedligeholdelse imellem dine faste ansigtsbehandlinger. Behandlingen består af; afrens af huden, hudanalyse, peeling, dybderens, maske, beauty Angel lys, samt afsluttende pleje af huden. Behandlingen tager 45 min.
399,-

Phyris Luksus Ansigtsbehandling (75 min.)
Til dig der ønsker at forkæle dig selv og din hud. Vi tilpasser behandlingen, så den passer til lige netop dig. En ansigtsbehandling der består af afrens af huden, hudanalyse, peeling, dybderens, massage, hovedbundsmassage, håndmassage og maske, beauty angel lys, samt blid krystalmassage. Behandlingen tager 75 min.
650,-

Sensitive Skin Rescue (75 min.)
En ansigtsbehandling, til dig der har sensitiv, sart eller stresset hud. Til dig der ønsker at berolige huden, men samtidig opnå en anti-age effekt. Behandlingen består af afrens af huden, hudanalyse, peeling, ampul, special maske, nakke/skulder massage, hovedbundsmassage, håndmassage, beauty angel lys samt individuel hudpleje.
699,-

Intensiv Hyaluron Ansigtsbehandling (75 min.)
En ansigtsbehandling til dig med tør hud, med tørhedslinjer eller som, skaller. Her er fokus på at fugte alle hudlag og give din hud et behageligt fugtboost, så din hud bliver blød, glat og mindre ”stram” at være i. Behandlingen består af afrens af huden, hudanalyse, peeling, let dybderens, intensiv fugtpleje, massage, ampul og maske, beauty angel lys, samt blid krystalmassage. Behandlingen tager 75 min.
699,-

Clear & Repair Ansigtsbehandling (45 min.)
Denne intensive behandling er målrettet problematisk hud med udbrud og inflammation eller hud der har brug for opheling samt lindring. Clear & Repair kombineres med en special maske og en lymfedrænage massage, for at styrke hudens selvrensende effekt uden at irritere. Således er Clear & Repair særlig velegnet til uren hud/akne, rosacea, eksem mm. Beauty Angel har en effektiv ophelende effekt uden bivirkninger og udtørring af huden og i gangsætter reparation af huden på hudoverfladen og i bindevævet. Behandlingen varer i 45 min.
699,-

Make It Glow Anisgtsbehandling (75 min.)
En ansigtsbehandling, til dig som ønsker glød til huden. Til dig der trænger til at genopfriske huden, og føle hvordan huden falder til ro. Behandlingen består af afrens af huden, hudanalyse, peeling, cleansing massage, eye mask, maske, håndmassage, Beauty Angel Lys samt afsluttende pleje af huden. Behandlingen varer ca. 75 min.
749,-

Deep Cleansing Ansigtsbehandling (75 min.)
Til dig der ønsker en dybderensende behandling. Du får et energiboost til din hud, og bringer huden i balance. Vi styrker fugtindholdet i huden og skaber en jævn tone i huden. Afrens af huden, dobbelt peeling, dybderensende massage, massage med ampul, maske, beauty angel lys, samt individuel pleje af huden. - Behandlingen tager 75 min.
749,-

Magisk Luksus Ansigtsbehandling (90 min.)
Den ultimative forkælelse! Alle produkter bliver påført med bløde og afslappende massage strøg. Det er den absolutte forkælelse til dig og din hud. Den indeholder dejlige afslapnings ritualer og en skøn afspændende massage af nakke, skulder og ansigt. Under lysbehandlingens forskønnende virkning, får du tilmed en stimulerende massage i hovedbunden, så du virkelig kommer i den 7 himmel. Intensive Luxury er den perfekte kombination af intensiv hudbehandling for en smuk og ungdommelig hud og vidunderlig velvære og forkælelse. Dobbelt afrens, dobbelt peeling, hovedbundsmassage, håndmassage, krystal massage, ampul, maske, beauty angel lys, massage, ampul, afsluttende special cremer. Behandlingen tager ca. 80 min.
899,-

Lashlift & Browlift


Lashlift inkl. farvning af de øverste vipper + farve og retning af bryn (60 min.)
550,-

Lashlift (30 min.)
Semipermanent vippebuk som holder op til 6 uger
400,-

Lashlift inkl. farvning af vipper (45 min.)
Semipermanent vippebuk samt farvning af vipper som holder op til 6 uger
450,-

Browlift inkl. farve og retning af bryn (30 min.)
Brow Lamination også kaldet Brow Lift, skaber et mere fyldigt og ensartet bryn. Holder i op til 6 uger. Brynene farves og rettes til med voks og pincet.
375,-

Lash Lift inkl. farvning af vipper + Browlift inkl. farve af bryn samt retning af bryn (60 min.)
650,-

Kurforløb


Klippekort Lys + Silkpeel (60 min.)

Beauty Angel Forløb med 12 lysbehandlinger (15 min.)
12 Lysbehandlinger inkl. 2 EMT Masker Velegnet for maksimal indsats mod en hudforandring, gendannelse af væv ved strækmærker, rynker, tab af spændstighed, arvæv, heling af sår, udbredt tørhed og nedsat barrierefunktion. Behandlingen tager 15 min.
2495,-

Silkpeel Luksus Kurforløb 6 Behandlinger + 6 Lysbehandlinger (45 min.)
Ved at gennemgå et kurforløb med 6 behandlinger på 6 uger, ved vi at huden er styrket med 80%. Du får 6 GRATIS lysbehandlinger med, så du kommer hos mig 2 dage om ugen i 6 uger. Det har en værdi af 1494,- Denne luksus behandling kombinerer silkpeelingens effektivitet med skøn velvære og afslappende luksus massage, som giver dig en velfortjent hverdagspause. Silkpeel er en mild slibning af overhuden, som udføres med fine diamanter. Allerede efter første behandling, vil du opnå synlige resultater. Samtidig tilføres huden et aktivt koncentreret produkt. På den måde kan man arbejde med hudproblemer, såsom; - Aktiv Akne - Ar efter akne - Fedtet Hud - Eksem/udslæt - Linjer/rynker - Solskader og Pigmentforandringer - Rosacea og Psoriasis Behandlingen afsluttet med Beauty Angel Lys samt afsluttende hudpleje. Behandlingen tager 45 min.
3995,-

Carbon Peeling 4 behandlinger (45 min.)
Et kurforløb med 1 behandling om ugen i 4 uger. Du betaler for 3 behandlinger ved et kurforløb. Det er til dig der ønsker at reducere rynker og linjer, samt til dig der har forstørrede porer. Det er en behandling, hvor du mærker den opstrammende effekt på huden, og kort efter behandlingen kan du se effekten heraf. Carbon Peeling er en peeling med aktivt kul men som også indeholder frugtsyre, lakrids og ingefær, virker anti-inflammatorisk og trænger hurtigt dybt ned i huden, stimulerer celledelingen og mindsker fugttabet. Efter bare 30 minutter vil huden synes og føles friskere, yngre, mere ensartet og med fornyet glød og vitalitet. Behandlingen er skånsom og helt ufarlig, og huden efterlades ikke ekstra sårbar som ved f.eks. en kemisk peeling. En helt igennem unik behandling hvor du kan opnå resultater der ellers kun opnås efter behandling med apparater! Behandlingen består af afrens af huden, hudanalyse, Carbon peeling, Beauty Angel Lys, afsluttende serum. Det er vigtigt at du ikke tilfører andre produkter eller make up på huden, 8 timer efter behandlingen. Hvis du skal opnå den optimale effekt.
2397,-

Beauty Angel Detox Forløb 5 behandlinger (30 min.)
Til dig der har ubalance i huden. Sommer solens uv-stråling trækker minus på kollagen kontoen, fremhæver rynker og gør porerne grovere og i mange tilfælde uklar og tilstoppet. Book et forløb med 5 behandlinger, fordelt på 5 uger. Behandlingen består af 15 min. i det skønne lys og samt en maske der sørger for at få din hud i topform igen. Hvad er så formålet med sådan et forløb? At få glattere, blødere og mere ungdommelig hud. Lidt som en bootcamp efter for mange ferie is
1495,-

Eyelashextension


Aftagning af vipper (30 min.)
100,-

Eyelashextension NYT SÆT (150 min.)
OBS! Ved øjenvippeforlængelse må dine vipper IKKE være farvet 2 dage forinden. Kom gerne uden mascara! Ved Single Lashes påsættes 1 kunstig vippe på hver af dine egne naturvipper.
899,-

Opfyldning indenfor 2 uger (45 min.)
325,-

Opfyldning inden for 3 uger (60 min.)
450,-

Opfyldning indenfor 4 uger (75 min.)
525,-

Opfyldning inden for 5 uger (90 min.)
600,-

Opfyldning fra anden klinik 60 min. (60 min.)
500,-

Opfyldning fra anden klinik 90 min. (90 min.)
650,-

Bryn og vipper


Luksus Eyes Treatment (60 min.)
Farvning af bryn og vipper inkl. retning af bryn. Efterfølges af en skøn behandling for øjenområdet Beauty Angel Eyes er målrettet øjenomgivelserne med fokus på at reducere synlige linjer, hævelser og mørke rander under øjnene! Beauty Angel lyset kombineres med en øjenmaske og en øjen-massageteknik, som ved den påvirker blodgennemstrømning, tilfører ilt og næring til øjenomgovelserne, og stimulerer lymfecirkulation. Derfor transporteres affaldsstoffer og ophobet væske væk fra øjenområdet.
599,-

Farvning af vipper samt retning af bryn (30 min.)
175,-

Retning/formning bryn (15 min.)
150,-

Farvning af vipper (15 min.)
150,-

Farvning af bryn (15 min.)
150,-

Farve af vipper og bryn + retning af bryn (30 min.)
295,-

Farve + retning af bryn (15 min.)
200,-

Hårfjerning med varm voks


Balder (30 min.)
150,-

Forside lår og bagside lår (30 min.)
300,-

Overlæbe (15 min.)
125,-

Underansigt (30 min.)
150,-

Armhuler (15 min.)
175,-

Underben inkl. knæ (30 min.)
275,-

Underben og bagside lår (30 min.)
300,-

Hele ben (45 min.)
400,-

Ryg inkl. skuldre (45 min.)
350,-

Bryst inkl. mave (45 min.)
350,-

Bikinilinie (15 min.)
175,-

Brazil (45 min.)
UDFØRES KUN PÅ KVINDER
450,-
Lysbehandling i forbindelse med anden behandling
Hvis du allerede har booket tid til at få farvet bryn og vipper, eller vokset ben, kan du booke 15 min. under det magiske lys fra Beauty Angel
199,-
 
Åbningstider


 
Mandag 09:00 - 15:00
Tirsdag 09:00 - 15:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 15:00
Fredag 09:00 - 14:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk